Göran Hägglund besöker Soldathemmet i Karlsborg

posted in: KD Skaraborg | 0

Fredagen den 2 november besöker Kristdemokraternas partiledare och socialminister Göran Hägglund Soldathemmet i Karlsborg. Syftet med besöket är att få information om Försvarsmaktens familjestödsverksamhet som riktar sig mot anhöriga till soldater i utlandstjänst. Under besöket kommer Göran Hägglund få veta mer om hur Soldathemmet i Karlsborg arbetar tillsammans med garnisonsledningen och fältpastorn för att stödja hela soldatfamiljen. Han kommer också att träffa ett par som berättar om sina erfarenheter i samband med utlandstjänst. Besöket avslutas med en rundvandring på Soldathemmet.

Tid: Fredagen den 2 november kl. 10.00-11.30

Plats: Soldathemmet, Fortifikationsgatan 8, Karlsborg

Media välkomnas att vara mer under hela besöket. Välkomna!

För mer info:
Hannah Sturesson Ekeroos
Pressekreterare hos Göran Hägglund
070-340 44 89