Politikerverkstad & Vårstämma

posted in: KD Skaraborg | 0

Den 23 mars genomfördes Skaraborgs distrikts vårstämma i Tibro. Mötet hölls i den nyinvigda Inredialokalen, en plats för världens inredare med fokus på möbler. Dagen inleddes med underhållning av Tibro kulturskola. Publiken fick också var med i allsång som utvecklades till fyrstämmig körsång.

Annika Eclund omvaldes till ordförande, Isabella Carlén valdes till 1.e vice ordf (nyval) och Tommy Larsson omvaldes till 2:e vice ordförande Under dagen genomfördes också provvalet till EU-parlamentet. Stämman kombinerades med en politikerverkstad där namnkunniga kompetenta medarbetare deltog; Ebba Busch (retorik), Aron Modig (Ideologi), Ola Mårtensson (att skriva), Jocke Eriksson (sociala medier) och Peter Eclund (kampanj). Ett 70-tal personer deltog.

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_005 - kopia

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_006

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_004

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_003

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_002 - kopia

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_001

politikerverkstad2013_by_ateljedigital_008

Fotograf Joakim Eriksson, ateljedigital.se