Kristdemokraterna i Skaraborg har haft vårstämma i Mariestad

posted in: KD Skaraborg | 1

kdmariestad_mars2014_07_topp

Lördagens Internationella kvinnodag erbjöd inte bara solsken. Lokalavdelningen i Mariestad slog upp dörrarna på Trädgårdsskolans aula för att välkomna till vårstämma för distriktets kristdemokrater.

Innan förhandlingarna på eftermiddagen avhandlades många viktiga frågor. Kristdemokraternas andranamn på listan till EU-parlamentet, Ebba Busch Thor, talade engagerat över ämnet en ny generations EU. Anna-Karin Trixe gav en föreläsning utifrån temat vad som är sant och falskt om invandring. Riksdagsledamot Lars Gustafsson talade om våra pensioner.

Efter utsökt mat på Stadshotellet följde förhandlingar där riksdagsledamot Annika Eclund Tibro omvaldes till ordförande. Till vice ordföranden valdes Isabella Carlén från Götene och Stefan Gustafsson från Lidköping.

One Response

  1. Ff6rlorar Camilla sin plats? Konstigt nog se5 gf6r det mig ne4stan mer upprf6rd e4n ne5nting annat. Det var ve4ldigt tre5kigt att le4sa. Kanske mr e4n PP:s fiaskoval. Det som le4r svida ff6r dig dock e4r ve4l ockse5 att M gick fram och de andra Allianspartierna gick taklbila. Moderaterna le4r dominera regeringen e4n mer.Ose4kert hur det blir nu. Jag tippar pe5 en borglig minoritetsregering som tvingas sf6ka blockf6verskridande lf6sningar. Lite som lotteririksdagen 73 alltse5. Det kommer innebe4ra en massa kompromisser och en urvattnad mittenpolitik. Men det e4r bara o gilla le4get antar jag…