Årsmötesreferat Kristdemokraterna i Tibro

posted in: KD Skaraborg | 0

Kristdemokraterna i Tibro har under stor uppslutning, den 1 februari 2015, haft sitt årsmöte i boulelokalen på Verkstadsgatan.

Mötet inleddes med att Stig Larsson från bouleföreningen Déja vu berättade om verksamheten.  Medan kaffe och semla avnjöts berättade riksdagsledamot Annika Eclund (KD) om den mycket händelserika hösten i riksdagen. Därefter tog sedvanliga förhandlingar vid. Maria Maric omvaldes som ordförande och Orvar Andersson som vice ordförande. Som sekreterare valdes Annika Singleton, som kassör Lillemor Johanson och som gruppledare Maria Maric. Övriga ledamöter i styrelsen är Anna Ohlsson, Annika Eclund, Barbro Lund, Peter Eclund och Stefan Larsson. Efter förhandlingarna genomfördes en bouletävling.

kdtibro_002