Inspirerande kommun- och landstingsdagar

posted in: Conny Brännberg | 0
Nu har vi varit två dagar i Jönköping för att samlas till de årliga Kommun- och Landstingspolitiska dagarna för Kristdemokraterna i Sverige. Massor av föredrag, seminarier, studiebesök och nätverksknytande. Att mötas och ladda batterierna är alltid nyttigt, men särskilt ett valår. Väldigt mycket av innehållet handlade just om arbetet inför valet.
 
Dagarna avslutades med ett torgmöte på Hoppets Torg i Jönköping. Ebba talade och vi applåderade rejält. Till största delen för att talet var bra, men i kylan kändes det lite extra bra att klappa hårt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Partidagarna ger också tillfälle till att samtala med många personer. Särskilt roligt var det att få en pratstund med Alf Svensson, men framför allt att få lyssna till honom. Hans tal berörde djupt och han lyckas förklara vår politik på ett sätt så att det hamnar direkt i hjärta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
David Lega och Monica Selin var värdar för dagarna och håll ihop tiderna och programpunkterna. David fick också tala om mötet med väljaren. Han är så engagerad och man blir alltid så inspirerad när man lyssnar till honom. Han är en person som ger publiken så mycket energi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I samband med banketten där över 800 personerna åt och umgicks delades ett pris ut som heter Årets Kristdemokrat. Det går till någon som gjort förtjänstfulla insatser för partiet. I fick vår västsvenska partivän, Magnus Jacobsson, priset. Vi kände alla en stolthet över detta. Han har under många år gjort stora insatser, men under senaste året lett oss i ett spännande strategiarbete inför valet. Juryn hade utsett en mycket värdig person för denna utmärkelse.