Vi finns ute i vimlet

posted in: Conny Brännberg | 0
 
Den här mandatperioden har Kristdemokraterna legat lågt i de flesta opinionsundersökningar. En av anledningarna är att väljarna inte känner till vår politik. Nu finns olika mätare i form av valkompasser. Många som tar dem blir överraskade då de visar sig ha kristdemokratiska sympatier. Vår syn på Familjen, som samhällets främsta och viktigaste byggsten, våra krav på att familjer ska kunna återförenas efter flykt, omställningen av vården, äldrepolitiken där vi vill minska skatten, företagande där vi vill verka för småföretagare och kombinationen av egenansvar och samhällsgemenskap. som är några av våra områden, är sådant som många ställer upp på. Därför försöker vi nu att berätta om vår politik. Vi använder rörliga bild på sociala medier, skriver debattartiklar och finns på gator och torg. Under maj månad är vi runt i de skaraborgska kommunerna och delar ut material och berättar om vår politik. Så kul att många är intresserade och vill samtala med oss. Vi delar också ut material i brevlådor så att man i lugn och ro ska kunna läsa om vår politik därhemma.