Efter valet i september har Kristdemokraternas uppställning nu förändrats. Nedan finns namnen på vår aktuella uppställning.

I kommunfullmäktige representeras partiet av Morgan Forsberg och Emma Sjögren med Sven-Inge Eriksson och Margareta Alexandersson som ersättare. I kommunstyrelsen sitter Morgan Forsberg med Sven-Inge Eriksson som ersättare. I Tekniska nämnden är Sven-Inge Eriksson andre vice ordförande, därmed ordförande för Mariestads politiker i nämnden som även har politiker från Töreboda och Gullspång.

I Socialnämnden sitter Margareta Alexandersson, med Lars Alfredsson som ersättare. I Barn och utbildningsnämnden sitter Emma Sjögren med Rolf Oldin och Olof Landgren som ersättare. I Kultur- och Fritidsutskottet (under Kommunstyrelsen) sitter Morgan Forsberg som ordinarie ledamot och Maria Cardell är adjungerad. I Valnämnden sitter Anders Svärd. I Miljö- och byggnadsnämnden sitter Olof Landgren.

I kommunens bolag Vänerenergi är Magnus Landgren ordinarie ledamot och Sven-Inge Eriksson hans ersättare.

I kommunens bolag  Mariehus har Joel Magnusson är ersättande ledamot.

Som ordförande för Lokalföreningen är Morgan Forsberg vald. Kontakta oss gärna på morgan.forsberg@kristdemokraterna.se om du har frågor eller om du vill bli medlem i Kristdemokraterna.

 

5 första namnen på kommunlistan

Morgan Forsberg, ordförande för lokalföreningen